Info

START / Info

Info om os

Kort om os

Vi er et team bestående af en flok engagerede unge mennesker, som altid er klar til at sikre vore kunder en god oplevelse, Vi er meget fleksible og løser de fleste ønsker. Holdet bag Paintball Fabrikken udspringer af mange forskellige jobs og baggrunde, men fælles er at vi brænder for paintball, og bruger også meget fritid på at deltage i diverse turneringer.

Præsentation af hvad vi laver

Med 2 store paintball baner som omdrejningspunkt for vores aktiviteter, har vi stor mulighed for at imødekomme jeres ønsker til tidspunkt og dato. I samme lokaler har Vi vores nye afdeling, FabriksEvent som giver vores gæster endnu flere mulighed for at prøve kræfter med forskellige aktiviteter, som du finder på deres hjemmeside fabriksevent.dk

Paintball bane

Oppustelige værn

Overdækket borde og bænke

Vi roder lidt

Indendørsbane

Ombygning

kanindragt

udklædning

paintball våben

geværer

Praktisk info

Praktisk


Vi anbefaler, at I møder op i et sæt tøj der kan tåle at blive lidt beskidt, så får I mere tid på banen. I har selvfølgelig også mulighed for at klæde om hos os. Vi spiller i en dertil indrettet fabrikshal eller på vores udendørs banen. Sørg også for fodtøj der sidder godt på foden, da I skal løbe meget rundt, op og ned.

Kuglerne


Vores paintball kugler indeholder kun naturlige stoffer, og er hverken skadeligt for naturen eller dem der spiller. Man kan jo være uheldig at få maling på sit eget tøj eller sko, men malingen går let af i 30'C vask. Du kan finde meget mere information omkring paintballkugler hos vores samarbejdspartner Arms Gallery

Ris og Ros


Vi vil meget gerne høre din mening, ris og ros er meget velkommen, det er den eneste måde vi finder ud af hvad vores kunder synes, og en god måde at finde ud af hvordan vi kan gøre tingene bedre.

Booking


Vi anbefaler, at I booker jeres arrangement i god tid, for at være sikre på at i kan komme til på det ønskede tidspunkt, men med tre baner og 24 timer i døgnet, skal vi nok finde en løsninger. Alle bookinger er 2 timer, inklusiv instruktioner, med mindre andet er aftalt. kontakt os allerede idag og få stillet din nysgerrighed.

Mad & Drikke


Vi har store overdækkede borde og bænke, hvor i har mulighed for at nyde medbragt mad og drikke. Vi sælger lidt koldt at drikke, men vores gæster må gerne selv medbringe drikkevarer. Vi har mulighed for at tænde op i vores store gril, som efterfølgende frit kan afbenyttes, dette skal bestilles ved booking. Alternativt kan vi sørger for at have mad klar til jer, i samarbejde med lokale leverandører, kontakt os for mere information her om.

Faciliteter


Ud over to store paintball baner, som er indrettet med forskellige huse og skjulesteder, forsøger vi at skabe rammer omkring banerne, som sikre at vores gæster får en oplevelse af at deres arrangement er vigtigt for os. Vi står altid klar, forberedt med nyvasket udstyr og ”opfyldte” våben, klar til at gå i krig når i ankommer. Vi har gode parkeringsforhold, ren og pæne toiletter med varme på, indendørs omklædning, overdækkede og indendørs startområder.

Andre Aktiviteter


Vi vil meget gUd over paintball, som selvfølgelig er vores omdrejningspunkt, har vi i samarbejde med FabriksEvent en række andre aktiviteter, som hurtigt kan fylde det meste af dagen. Bumperballs, Zorb ball, Bow Tag, Wipeout, Jagtsimulator og skydebane, se mere om alle aktiviteterne på FabriksEvents hjemmeside (åbner i nyt vindue). Alle aktiviteterne kan kombineres med paintball som en pakkeløsning.

Kom i gang


Det tager ikke lang tid at komme i gang med paintball, og er slet ikke så omfattende som nogen går og tror. Vi sammenligner det nogle gange med en tur i biografen, men med væsentligt mere aktivitet. Tag fat i os med det samme, og få booket en tid eller stillet de spørgsmål du måtte have.
Alle deltagere skal være fyldt 16 år, og personer under 18 år skal have skriftlig tilladelse fra rette personer. Du kan finde mere info om lovgivningen her